Witam Tomku …

to przesada ja tylko ochrzaniłam na czym świat stoi osoby , które teoretycznie miały zajmować się administracją forum bo dla przypomnienia kiedyś pierwotnie forum było podłączone pod stowarzyszenia w Warszawie ( mówiąc szczerze nie mam pojęcia czy jeszcze ten przybytek działa - to stowarzyszenie) W tamtym czasie nikt poza opiekunami nie interesował się forum …, ale Tomku to były dawne czasy teraz : aż serce z radości podskakuje widząc jak forum rozrosło się tu jest masę wiedzy praktycznej …. i to już nie dzięki mnie lecz na to Wszyscy Opiekunowie pracują - opisując swoje doświadczenia …
Ogromnie cieszę się, że forum zachowało swój charakter - że tu ludzie piszą , pytają , rozmawiają i to nie tylko o chorobie , lecz też o innych sprawach … Cieszę się że jest kącik dla osób, które są "po drugiej stronie" bo to jest równie trudny temat jak sama choroba , opieka etc... Jak wielu z Was , sporo czasu zajęło nim wyciszyłam swoje emocje …
Tomku to za dużo powiedziane …"...bez Asi praktycznie tego forum nie byłoby" to była i jest praca zespołowa
To forum to swoista instrukcja obsługi - Alzheimer bez tajemnic - to nasze doświadczenia , nasze życie .. Znów rozpisuje się , a miałam tylko przywitać się