Można się dowiedzieć jak została zdiagnozowana Mama? Najpierw jakieś testy, potem dalsze badania i rezonans? Duże były zmiany neurodegeneracyjne?
Chciałbym się dowiedzieć jeśli można czy takie badanie / rezonans, aby określić choćby jak duże są anomalie w mózgu chorego trzeba koniecznie wykonać i jest to standard w przebiegu leczenia ?
W przypadku mojej Mamy kolejne fazy choroby określała Pani doktor psychiatra przeprowadzając z nami rozmowy oraz robiąc odpowiednie do przypadku testy.
Podczas ostatniej wizyty test wyszedł najgorzej ze wszystkich dotychczasowych jakie moja Mama miała i na minimum 10pkt uzyskała "naciągane" 9 i wówczas Pani psychiatra oznajmiła nam, że w np. w Anglii przy takim wyniku testu lekarze nie ordynują już leków "trzymających chorobę na dystans" spowalniających jej dalszy rozwój.
Aktualnie jeszcze przyklejam Mamie plastry
Exelon 4,6 - inne leki i inne większe dawką plastry nie były tolerowane przez organizm.
Przy okazji tych plastrów mam pytanko czy u Waszych podopiecznych też pod i wokół plastrów powstawały "odparzyny" ?
Ponieważ teraz kupuje plastry za 55,- (opakowanie 30szt) a są też po 76,- i po 98,-(w tej cenie kupowałem wcześniej) zauważyłem a może się zasugerowałem i nie zwróciłem wcześniej na to uwagi, ale po tańszych są "odparzyny", a po droższych chyba nie było albo ich nie zauważyłem.