Jestem studentką II roku studiów magisterskich na kierunku Fizjoterapia. Przygotowuję pracę magisterską na temat: "Jakość życia opiekunów osób cierpiących na chorobę Alzheimera". W związku z tym, przeprowadzam badanie ankietowe skierowane do osób, które mają lub miały doświadczenie w zakresie opieki nad bliskimi dotkniętymi tą chorobą. Zwracam się do Państwa z ogromną prośbą o pomoc w zebraniu niezmiernie istotnych informacji na ten temat. Czy byli by Państwo tak uprzejmi wypełnić przygotowane przeze mnie formularze ankietowe?
Serdecznie dziękuję, za wszelki przejaw życzliwości i każdą, nawet najdrobniejszą pomoc.
Jeśli przerobisz ankietę na taką wersję, którą można wypelnić bez problemu w necie to napewno znajdziesz więcej chętnych. Ja też bym taką ankietę wypełniła. Z plikiem w formacie .doc niestety nic nie zrobię.
Napewno się znajdzie, ale musisz być cierpliwa..
Ja mam jedną uwagę do ankiety. Jest tam punkt, w którym mowa o wsparciu opiekuna. Wśród wymienionych osób/instytucji brakuje rodzeństwa. Mi np. trochę pomaga w opiece brat i jego rodzina. Ale takiego punktu nie ma.